Inzamelingsactie Malawi

Afgelopen maand vonden er heftige overstromingen plaats in Zuidoost-Afrika. De storm trof Malawi ook hard en in Zomba, waar het project van de Wereldmeisjes is, kampten ze met heel veel wateroverlast.

5 van de vrouwen die meedoen aan het project, hadden geen huis meer. Het was door de zware regenbuien ingestort. Van drie andere vrouwen stond het huis op instorten. Ook de oogst was verpest en dat betekent straks hongersnood en geen inkomsten.

Omdat er echt hulp nodig is, ben ik een inzamelingsactie gestart en ik ben ongelooflijk dankbaar voor alle mooie donaties die ik heb mogen ontvangen.

Vorige week zijn er twee overboekingen gemaakt en daar zijn zakken cement van gekocht. Ook zijn de constructiewerkers voor een deel van dit geld betaald.

Huis na verwoestende storm

Op de foto’s kun je al duidelijk verschil zien.

De vrouwen met hun zakken cement
De eerste woning is dichtgemaakt met cement

De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van alle veranderingen naar aanleiding van de donaties die zijn binnengekomen.

UPDATE 9 maart 2022

Inmiddels hebben de vrouwen ook eten kunnen kopen en als je de foto en het filmpje hieronder ziet, hoef ik niet uit te leggen hoe blij ze er mee zijn!

Genoeg eten voor de families van de Wereldmeisjes

Comments

  1. [url=https://lookerstudio.google.com/embed/reporting/41b7e9c3-ae78-4930-9bce-efc836f42855/page/HhWED?title=blooket]Blooket Hack[/url] [url=https://lookerstudio.google.com/embed/reporting/125b4021-43d7-471e-b060-e9458d557c8d/page/8lWED?title=blooket]Blooket 2023[/url]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *